Toegankelijkheidsmenu

Impressie Intirio beurs

Eind januari 2012 presenteerde Artelux vol trots de nieuwe collectie aan haar dealers op Intirio in Gent.

Artelux presenteert nieuwe collectie op Intirio 2012

Intirio in Gent, jaarlijkse vakbeurs voor interieurdecoratie, stond dit jaar in het teken van schoonheid.

Wat gebeurt er als zo goed als alles te koop wordt aangeboden? Als er geen regels of waarden meer zijn en je dezelfde producten overal ter wereld ziet opduiken? Wat primeert er dan bij een aankoopbeslissing? Schoonheid. Een gevoel dat je amper kan omschrijven maar dat je een WOW-gevoel bezorgt. Of de stille appreciatie van het authentieke, het echte, het eerlijke. De schoonheid van de kleine dagelijkse dingen en de schoonheid van het geniale van de wetenschap en de techniek. Schoonheid is de waarde bij uitstek die nooit zal verdwijnen. Die altijd en overal overeind blijft en waar iedereen naar op zoek is. Intirio tracht de schoonheid te bevatten.

Daily Beauty

De schoonheid van het alledaagse. Ze gaat vaak onopgemerkt voorbij want ze zit verborgen in de kleine dingen of we lopen er al te haastig aan voorbij. Ze is nochtans overal: in een oud bloemendessin bij oma, in de meisjesachtige onschuld van een van een verhalend motief op een vaatdoek, in de kleur van de ondergaande zon. Zelfs in het schaduwspel op je tafel en in de chaotische beeldtaal op het internet. Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om verwonderd te worden door mooie kleurencombinaties. Je moet gewoon even halt houden en om je heen kijken. Dat is precies wat de jonge generatie ontwerpers doet.

Artelux nieuwe collectie stoffen passend bij deze trend: Lauf

Beauty of Honesty

De natuur onderscheidt zich van wat door de mens gemaakt is omdat ze altijd eerlijk is. De natuur liegt niet. Ze toont de dingen zoals ze zijn en ze is nooit perfect. Maar de natuur is schaars en schaarse goederen zijn een luxe. Daarom gaat Intirio op zoek naar deze luxe pur sang. Je vindt ze in handgemaakte producten, in warme houttinten en in de warme eerlijkheid van natuurlijke materialen. Het nieuwe schoonheidsideaal van de elite is gemaakt met respect voor de aarde.

Artelux nieuwe collectie stoffen passend bij deze trend: Wool

Utopian Beauty

Als schoonheid onbevattelijk wordt, noemen we haar utopisch. Een schoonheidsbeleving die je niet kan beschrijven maar die er wel is, komt tot bij ons dankzij verregaande technologische innovaties. We nemen deze schoonheid mee in bed, waar de techniek niet stilstaat en ons slaapcomfort aanzienlijk verhoogt. Maar ze is ook verborgen aanwezig in stoffen, verf, behang. Ze brengt ons de vernuftigheid die ooit gebruikt werd in de ruimtevaart op hoog wetenschappelijk niveau. Utopian Beauty is een ode aan de wetenschap, de enige zekerheid die we in tijden normvervaging en übercommercialisering overhouden.

Artelux nieuwe collectie stoffen passend bij deze trend: Lauren

De nieuwe collectie van Artelux is nu hier te zien

www.artelux.com Voor iedere emotie