Toegankelijkheidsmenu
Artelux presenteerde haar nieuwe collectie 2013/2014 op Intirio in Gent. Artelux is goed in uni’s. En uniek in drukdessins. We willen dit tonen en uitdragen.

Van klassiek tot modern. Van basic tot elegant. Voor iedere emotie heeft Artelux een passend doek. Artelux schenkt deze collectie aandacht aan actuele kleuren, aan commerciële, basic materiale al dan niet voorzien van natuurlijke dessins, aan luxe en rijke velvets.

Luxe

Luxe zit hem hierbij in rijke materialen zoals velvets, maar ook in kleuren en texturen. Glans mag niet ontbreken, net als klassieke dessins. Zogenaamde ‘edelsteentinten’ als amethist, robijn en amber vormen in combinatie met bruin, aubergine en oranje een warm en weelderig palet. De Artelux velvets 'Clyde’ en ‘Ginger’ beantwoorden aan deze luxe woontrend. Beiden 140 cm breed. En ook uni kwaliteit ‘Cooper’ met rijke glans sluit mooi aan.

Go Green: natural living

Haal het buitenleven naar binnen, het hoeft niet per se levend groen te zijn. Natuurlijke materialen als kurk, vilt, marmer, papier, karton en zelfs beton zijn óók natuurproducten! Met een witte basis, fris groen, zacht zandgeel, lichtblauw, grijs en camel is het Go Green! interieur licht en ruimtelijk. Artelux speelt op deze trend in met basic doeken met natuurlijke dessins.
Ausbrenners ‘Fay’, probleemloos en soepelvallend met een frivool takje of ‘Clint’, met een stevig esdoorn dessin, gedrukt op het bekende Artelux basis doek. De stof heeft zijn succes inmiddels bewezen.
Audrey’ (drukdessin op basisdoek en succeskwaliteit Lauren!) met bladdessin, in behouden natuurtinten en met hip terra accent.
Kwaliteit ‘Monroe’ is een soepelvallende jacuard met een speels takjesdessin, in natuurlijk kleurpalet.

Commerciele basics

Mooi, soepelvallende uni kwaliteiten. In een up to date kleurenpalet. Commercieel geprijsd.
Kamerhoog en dus naadloos in de plooi! Inspelend op de kleuren en structuurtrends van nu. Van hippe ‘edelsteentinten’ tot een basis in wit gecombineerd met baby blauw, fris groen, zacht geel, licht grijs en camel. 

 

Zie ook:

www.artelux.com Voor iedere emotie